Om mig

Johanna

Jag försörjer mig för närvarande genom att agera byråkrat på ett globalt företag vars produkter som du med all största sannolikhet har i ditt hem och på de flesta andra platser du tillbringar din tid. Vad jag tycker om med det, är att jag vet att vi faktiskt försöker leva efter de värden som vi kommunicerar utåt och det gör mig lite mindre cynisk än vad jag annars hade varit.

Saker jag gör, vare sig jag kan det eller inte

Skriver

För ett antal år sedan fick jag ett infall och anmälde mig till en kurs i att skriva skönlitterärt. Det var som en förälskelse och jag har sedan dess fortsatt skriva till och från. Jag älskar känslan av att kunna skapa känslor hos andra människor, vare sig jag skrämmer dem, får dem att skratta eller bara gör dem illa berörda.

Odlar

I år är mitt tredje år med en odlingslott. Allt började med att en av mina skrivkompisar berättade att han stod i kö till en odlingslott, jag blev sugen och ställde mig också i kö. Det tog inte lång tid, så hade jag blivit erbjuden en odlingslott i utkanten av stan, jag accepterade på en gång och har odlat sedan dess.

Animerar

Animationen fick mig att formulera mitt motto: “Låt inte brist på talang komma i vägen för att göra sådant som du tycker om”. Några av mina animationer syns i bloggen, jag använder appen FlipaClip och har till och med betalat 63 kronor för att slippa reklam och få fler funktioner.

Lagar mat

Min dröm är ett stort kök med plats för alla köksredskap jag kan tänkas vilja ha. Då jag har gått ner i vikt och vill behålla den nere, kan jag inte baka så ofta som jag vill.

Äsch, ni fattar.

%d bloggers like this: