Bra mat

Just nu använder jag viktväktarnas app för att få till maten på ett bra sätt. Jag kommer inte att använda den appen i evighet, så jag ville ha ett bra ställe att spara de rätter som jag är lite extra nöjd med. Till slut landade det i att jag helt enkelt lägger upp dem i den här bloggen, jag kommer att använda kategorin “bra maträtter”.

För en utomstående som läser och som inte känner till hur det funkar, så har man ett visst antal poäng på en dag. En ny sak är dessutom att man får extra många poäng att röra sig med om man gör saker som är bra, till exempel rör på sig eller äter icke stärkelserika grönsaker. Jag har 23 poäng om dagen att röra mig med, plus 28 i veckobonus. Plus då de där extra poängen som man får. Detta kan skilja sig åt beroende på vilket program man går efter, men jag skulle tro att bra mat är bra mat oavsett vilket program det gäller.

Det är inte viktväktarrecept jag kommer att lägga upp och mitt sätt att tillaga en rätt är inte nödvändigtvis det mest viktväktarmässiga. Skriver jag inte att den innehåller lättprodukter så gör den inte det.

Typ så. Jag har använt appen med det här programmet i totalt fem dagar, så jag kan tänka mig att det finns en massa saker som jag inte vet.

Author: Johanna

den som lever får se

%d bloggers like this: