Ibland får jag infall

Ibland får jag infall. Historiskt har detta lett till saker som att jag börjat sjunga i en rysk kör, gått med i en gitarrorkester och skaffat en odlingslott. Den här gången påverkar det hela hushållet (det vill säga mig och min sambo), då jag har anmält oss till tävlingen minimeringsmästarna.

Det går i stort sett ut på att minska sitt avfall (som jag har förstått det är målet att halvera det), men syftet är såklart att helt enkelt minska sitt miljöavtryck (och kommunicera det så att andra blir inspirerade, jag kommer nog främst att använda Instagram till det men risken finns att jag använder bloggen till att formulera mina tankar)

Det kommer att pågå under ett år, vi kommer att träffas ett antal gånger där olika teman behandlas och vi kommer att få utmaningar.

Första träffen är i september, då vi får en introduktion. Det ska bli spännande och jag är nyfiken på om jag kommer att förändra något i mitt förhållningssätt till saker och ting.

Author: Johanna

den som lever får se

%d bloggers like this: