Glad och god midsommar!

Hela veckan har jag hållit mig från att skörda några jordgubbar för att vara säker på att ha idag, hela tiden med en känsla av att det kommer att hända något så att jag inte får några jordgubbar iallafall. Så det var med bävan jag styrde kosan mot lotten i morse, tack och lov var min känsla ogrundad och det fanns så att det både räckte och blev över.

Jordgubbar var dyrt i år, men ekonomiskt tjänar man knappast på natt odla själv. Känslan av nyplockade, varma jordgubbar är dock inget som går att köpa på Ica.

I övrigt blev det rökt lax, potatis, köttbullar och lite annat smått och gott. I sista stund kom jag på att mjukt bröd kunde vara gott, men då hade Ica redan stängt och jag fick baka istället. Googlade på något i stil med “snabbakat bröd” och tog första bästa recept. Det mesta som är nybakt blir gott.

Så, en lugn midsommar på tu man hand och väldigt mycket mat.

Author: Johanna

den som lever får se

%d bloggers like this: