Ett knasigt infall

Jag fick för mig att jag skulle fasta. Jag är inte så hardcore utan beställde helt enkelt ett paket för femdagars fasta som jag ska hitta någon passande tidpunkt för.

Buljong, te, glaubersalt, fem flaskor juice och ett schema.

Det får bli någon gång efter jul- på måndag fyller sambon år, så det vore inte så trevligt av mig. Och att fasta under julen känns högst antisocialt. Så någon gång efter …

Varför jag gör det? Jag är mest nyfiken tror jag, en del människor verkar ju må väldigt bra av det och jag vet inte om jag är en av dom utan att testa.

Fast gnistan som ledde till infallet är betydligt flummigare än så- jag hörde en anekdot om ganglion som försvunnit under fasta. Nu försvinner ju ganglion ofta av sig själv, så det är ju den mest sannolika förklaringen. Men… tänk om… det ger mig åtminstone illusionen av att göra något åt det.

Author: Johanna

den som lever får se

%d bloggers like this: