Leveranstid

En gång i mitt liv har jag tyckt att en ansiktskräm har varit så bra att jag använt upp hela burken. Jag hade fått den av min syster, så jag blev nästan lite chockad när jag såg att den kostade 989kr. Normalt hade jag inte lagt de pengarna på en kräm, men den kostar förmodligen inte mer per använd mängd än någon annan jag har köpt.

Hursomhelst, jag beställde den och lite annat i går kväll. Leveransen med instabox kostade inget extra (med det priset på krämen så … ). Några minuter senare fick jag ett sms som berättade att de packade beställningen. Idag fick jag ett meddelande om att jag kunde hämta paketet där jag hade bestämt.

Och där var min kräm (och det andra jag beställde plus något varuprov, en necessär och en porslinsfigur)!

Företaget jag beställde från var Skincity. Jag kommer nog att handla från dem igen någon gång, speciellt om det är bråttom.

(för övrigt kom några böcker jag beställde 8:e maj också fram idag så det är lite som julafton här)

Author: Johanna

den som lever får se

%d bloggers like this: