En massa olika ansiktsprodukter

Jag använder i stort sett aldrig krämer eller liknande i ansiktet. Jag har köpt någon då och då för ibland är huden torr och så smörjer jag in mig och så blir det bra och sedan glömmer jag bort det, nästa gång huden är torr har det gått såpass lång tid att jag antingen har glömt att burken finns eller också har kastat den för den var för gammal.

Storasyster använder krämer som hon beställer från någon engelsk sida tror jag och hon tackar alltid ja till varuprover som hon sällan använder. Så jag fick en liten necessär med saker som jag bestämde mig för att beta av.

img_20180802_120937-1011600801.jpg
Jag har sett att folk pluttar ut kräm i ansiktet på det här sättet. Jag har aldrig förstått varför, men de som gör det har förmodligen bättre koll än vad jag har så jag gör likadant!
Nattkräm
Nattkräm har jag tänkt att jag borde ha, så kanske det torra inte längre är kvar på dagen. Den här var inte i min smak, den kändes för kladdig. Men den luktade gott.
Elemis
Den här skulle man ha på dagen, jag gillade den, huden kändes mjuk och skön.
Ansiktstvätt
Jaha, man ska ha speciella saker man tvättar ansiktet med också? Jag brukar tvätta ansiktet samtidigt som jag tvättar resten av kroppen … Men denna var bra, den skulle jag absolut kunna tänka mig att fortsätta använda.
Dagkräm
Denna var också bra, det är synd att jag inte hade mer av den andra sorten av samma märke så att jag kan jämföra dem ordentligt.
nattkräm2
Den här nattkrämen funkade bättre för mig, inte alls lika kladdig. Den skulle jag kunna tänka mig att använda.
Bee venom
Den här gav en jätteskön, mjuk känsla på huden, så jag ville beställa den på nätet. Då såg jag att den kostade 2500kr för 50ml. Jag hade kunnat tänka mig en femtedel men ändå tvekat då jag har en historik av att inte använda sådant jag köper på det här området.
Tvåsteg.jpg
Detta var ingen kräm, den man skulle använda först var ett pulver som man tvättade/peelade ansiktet med, det andra var någon slags mask som skulle sköljas av. Det var omständligt och grylligt, så resultatet hade fått vara väldigt bra för att få mig att köpa det. Det var det inte, det kändes som om huden blev torrare och det behöver jag inte.
Toner.jpg
Här framgår nivån på min okunskap, jag hade inte fattat att toner var samma sak som ansiktsvatten så jag råkade hälla ut den. Som tur var fick jag två av den. Den kändes som ansiktsvatten.
img_20180810_065150-494071911.jpg
Det här är en mask, det är en tygbit med hål för ögon, näsborrar och mun indränkt i någon vätska. Man ser inte klok ut, men det är rätt skönt under tiden. Fast jag har svårt att se mig själv använda ansiktsmask regelbundet.
mask
Det här är en ansiktsmask som fungerar lika dant som den andra. Den känns faktiskt ungefär likadant på också. Man ser ut som en galen massmördare som har gjort en mask av skinnbitar från sina offer när den är på, jag är fortfarande inte helt säker på om det är något som talar för eller emot den.
Ansiktsvatten
Den här gången var det ingen tvekan om att det var ansiktsvatten. Det känns ganska milt, i den mån jag gillar ansiktsvatten gillar jag det.

 

Author: Johanna

den som lever får se

%d bloggers like this: